DARTS OP VTM-GO BELGIË

 

NU LIVE UK OPEN

 

STEL JE VPN IN OP BELGIË,

Installeer de VTMGO app. 

MAAK ER EEN WACHTWOORD aan met een belgisch adres met huisnummer en postcode. (ik heb een bedrijfs adres gekozen, omdat de kans klein is dat deze al een vtm-go account hebben) even van te voren opzoeken in google maps.

NA AANMELDING IS VPN NIET MEER NODIG OM DARTS TE KIJKEN

Wil je de bevestiging niet in je normale mail, maak dan even een nieuw g-mail account aan. 

EN KIJK DARTS VIA BELGIË VTM-go STREAM. Veel andere uitzendingen op vtm-go zijn te zien met VPN. 

VTM GO is de STREAMDIENST in belgië zoals ZIGGO-GO en KPN iTV

Klik op de link om darts te kijken. 

VTM-2 DARTS STREAM

In België zijn alle darts wedstrijden van de Grand Slam of Darts live op tv bij VTM 2 en de VTM GO-app. Je hebt daar dus geen abonnement nodig op een betaalzender. Na aanmelding is vpn niet meer nodig om darts te kijken. 


Darts live kijken via VTM of VTM GO

Vtm-GO belgie. Werkt met vtmgo App op de lap-top, tablet of op telefoon. Even aanmelden. Zoek even een postcode uit belgie om je aan te melden. Darts en vele andere sporten.

vtm.be/vtmgo/live-kijken/vtm2

In België is Darts live te bekijken via VTM, de grootste commerciële TV-zender van België. Alle wedstrijden van de PDC World Darts Championship worden dit jaar live uitgezonden op VTM 2. Dit is een flinke verbetering ten opzichte van voorgaande editie, toen alleen de avondsessies te volgen waren via tv. Daarnaast kan je gebruik maken van een livestream via VTM GO. VTM Go is het gratis streamingplatform van VTM. Je streamt de dartwedstrijden dan eenvoudig via een TV-app, Chromecast of Airplay naar je TV of kijkt het WK Darts op je mobiele telefoon, laptop of tablet.Maak jouw eigen website met JouwWeb