F1, MOTO GP, DARTS EN EUROPEES VOETBAL. 

En vele andere sporten gratis kijken via VPN. 

geheel gratis naar F1 kijken is verleden tijd. hesgoal is door de overheden van het internet verwijderd. 

Dus op zoek naar de wel legale mogelijkheden.

Natuurlijk zijn er diverse vpn mogelijkheden. ik heb voor VPN nederland gekozen. Er zijn vpn services die gratis zijn (ook bij vpn-nederland), maar dan met beperkte data hoeveelheden tot b.v. 2 gb. Met een abonnement zijn er meer mogelijkheden.


F1 Kijken met vpn via je laptop en smart tv. 

Omdat ik een samsung tv heb, is de android app niet te gebruiken omdat samsung een ander besturing systeem gebruikt. Heb je een android tv, dan kun je de vpn app op de tv installeren. Ook het streamen met vpn is niet mogelijk naar dongel en of t.v. of van smartphone naar t.v.

Ik heb VPNnederland dus op een laptop geinstalleerd, kan nu via de laptop kijken. En ik heb de laptop dus ook met hdmi aangesloten op de tv, ook wel zo handig en mooi groot beeld. En prachtig groot beeld.

Laptop bekabeld aangesloten op het internet. 

HDMI aangesloten op een vrije hdmi poort van de tv. Zet de tv op het bijpassende hdmi kanaal van je tv. 

Selecteer vpnnederland op de laptop, zet vpn op oostenrijk (austria). of zet vpn op het land van de zender die je wil zien.

Ga op de laptop naar deze site en klik op de link van SERVUS.TV (austria) Op de site van servus.tv klik je op F1. Zet het beeld op volledig scherm en je hebt groot beeld op je tv.

Veel kijkplezier!!!!

Servustv werkend via laptop met hdmi naar tv


Nederlands commentaar

Wil je oud en vertrouwd live commentaar horen van Olav Mol en Jack Plooij? Zet dan tijdens de race ook de gratis radio stream aan van Grand Prix Radio. Dan combineer je perfect beeld met b.v. (RTL Luxemburg) met Nederlands commentaar (GrandPrixRadio). Wel even het geluid met de beelden synchroniseren.

Grandprix radio, met Olav mol en Jack Plooij

luister olav mol, gratis f1

OOSTENRIJK - AUSTRIA

F1 kijk je via de oostenrijkse servus of sport.orf.at   tv zender. Deze zender is van red-bull en zend 12 races live uit Orf.at zend de andere 11 races uit.

Zet de verbinding op Austria (oostenrijk)

klik hier op SERVUS TV  of op sport.orf.at 

De grootste reden voor de populariteit van ServusTV zijn de gratis sportuitzendingen. ServusTV, eigendom van Red Bull, heeft exclusieve rechten om volledige seizoenen van onder andere de Formule 1, Formule 2, Formule 3, MotoGP, DTM en de Porsche Supercup te streamen.

12 races live: Overzicht live races f1 op servus.tv

Oostenrijk:  sport.orf.at   11 races (servus.tv de rest)

 

Race al begonnen? Geen zorgen, want je hebt een VPN al binnen 3 minuten werkend. Bovendien kun je hem eenvoudig op meerdere apparaten installeren, zoals een smartphone, tablet of laptop.

DUITSLAND - GERMANIE

Darten en vele andere sporten. 

Sport1.DE

Zet je vpn op duitsland en ga naar de site.

Wel even aanmelden.

In duitsland moeten 4 races gratis worden uitgezonden, maar het is nog niet bekend bij wie. Openbaar ZDF/ARD of via sateliet Pro sieben of sat1. 


BELGIË - BELGIUM

Vtm belgie. Werkt met vtmgo op de lap-top  maar niet op telefoon. Even aanmelden. Zoek even een postcode uit belgie om je aan te melden. Darts en vele andere sporten.

vtm.be/vtmgo/live-kijken/vtm2

 

WK Darts live kijken via VTM of VTM GO

In België is het WK Darts live te bekijken via VTM, de grootste commerciële TV-zender van België. Alle wedstrijden van de PDC World Darts Championship worden dit jaar live uitgezonden op VTM 2. Dit is een flinke verbetering ten opzichte van voorgaande editie, toen alleen de avondsessies te volgen waren via tv. Daarnaast kan je gebruik maken van een livestream via VTM GO. VTM Go is het gratis streamingplatform van VTM. Je streamt de dartwedstrijden dan eenvoudig via een TV-app, Chromecast of Airplay naar je TV of kijkt het WK Darts op je mobiele telefoon of tablet.

 


GROOT-BRITTANNIË -UNITED-KINGDOM

ITV4, Channel 4 de sportzender van groot-brittannië met o.a. darts. 

Werkt met de itvx app.

Channel4 live. F1

1 race vrij op TV.


vpn nederland, free f1, f1, gratis f1 kijken, nordvpn, atlas vpn, vpnnl, vpnnederland, vpn, netflix amerika, 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb